Ah Nerede (O Ku) – Episodi 4 – Pjesa 3

HomeAh Nerede

Ah Nerede (O Ku) – Episodi 4 – Pjesa 3

Duy Beni (Më dëgjo) – Eksploron tema të ngacmimit, padrejtësisë sociale dhe romancave të shkollës së mesme të vendosura në një shkollë të mesme prestigjioze.

Ky është, Duy Beni (Më dëgjo).


Se shpejti…

COMMENTS