HomeAlev AlevFlakë Flakë

Alev Alev (Flaket e Fatit) – Episodi 11 – Pjesa 1

Alev Alev – Flakët që ndryshuan gjithë jetën që prekin, lulet që mbijnë nga hiri i një zjarri. Historia e gjetjes së vetes, vazhdimit të rrugës, kërkimit të drejtësisë dhe dashurisë së vërtetë.

    • Opsioni 1
    • Opsioni 2
      • Se shpejti…

COMMENTS