HomeSlideAsk 101

Ask 101 – Episodi 5

Osmani josh Tuncayn në skemën e tij të biznesit ku pasojat janë të paparashikuara. Isik gjen një justifikim që Burcu dhe Kemali të punojnë bashkë.

COMMENTS