HomeSlideAsk 101

Ask 101 – Episodi 7

Tuncay ndan lajme të pakëndshme me Burcun. Pas një incidenti në laboratorin e shkollës, Necdet dhe miqtë e tij përballen me mundësinë për përjashtim nga shkolla.

COMMENTS