HomeSlideDashuria te ben te qash

Aşk Ağlatır – Episodi 4-2

Jusuf është një djalë i ri i pashëm, i cili u dashurua me Adën. Daja i Adas dëshiron ta martojë me dhunë (Ada-n) . Jusuf dhe Ada lundruan për një dashuri dhe në këtë dashuri u duhej të përballen me të gjitha vështirësitë.

COMMENTS