HomeSlideAsk Laftan Anlamaz

Ask Laftan Anlamaz – 33

Hajati eshte nje vajze e re qe jeton ne Stamboll me dy miket e saj, Aslin dhe Ipekun. Mamaja e saj vjen papritur nje dite dhe i thote se me urdher te babait te saj, duhet te kthehet ne vendlindje nese nuk gjen pune. Duke shkuar per ne intervisten e punes, ajo perballet me ofendon nje djale, te cilit i terheq vemendjen naiviteti i saj. 
Gjate intervistes ajo ngaterrohet me Suna Pektash, te ciles i eshte premtuar vendi i punes duke qene vajza e mikut te ngushte te Nexhatit, pronarit te kompanise. 

Hajati nuk e sqaron kete keqkuptim nga deshperimi i saj per te gjetur nje pune. Ajo caktohet si ndihmes asistente e Muratit, djalit me te madh te Nexhatit. Çdo te ndodhi mes Muratit dhe Hajatit? A do zbulohet identiteti i vertete i Hajatit, nga Murati dhe te tjeret?

COMMENTS