Author: Seriale Shqip

1 2 3 4 390 20 / 3896 POSTS
Loja e Fatit Tim (Kaderimin Oyunu) – Episodi 26 – Pjesa 2

Loja e Fatit Tim (Kaderimin Oyunu) – Episodi 26 – Pjesa 2

Asije, e cila lufton me dy fëmijët e saj në moshë të re, i përkushtohet lumturisë së fëmijëve të saj, është edhe nënë edhe baba për ta, jeta e saj ës [...]
Loja e Fatit Tim (Kaderimin Oyunu) – Episodi 26 – Pjesa 1

Loja e Fatit Tim (Kaderimin Oyunu) – Episodi 26 – Pjesa 1

Asije, e cila lufton me dy fëmijët e saj në moshë të re, i përkushtohet lumturisë së fëmijëve të saj, është edhe nënë edhe baba për ta, jeta e saj ës [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 10 – Pjesa 3

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 10 – Pjesa 3

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 10 – Pjesa 2

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 10 – Pjesa 2

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 10 – Pjesa 1

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 10 – Pjesa 1

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Balkan Ninnisi (Ninulla e Ballkanit) – Episodi 1 – Pjesa 3

Balkan Ninnisi (Ninulla e Ballkanit) – Episodi 1 – Pjesa 3

Balkan Ninnisi (Ninulla e Ballkanit) – Tregon historinë e luftës së dy të rinjve të kombësive të ndryshme për të arritur të pamundurën për hir të das [...]
Balkan Ninnisi (Ninulla e Ballkanit) – Episodi 1 – Pjesa 2

Balkan Ninnisi (Ninulla e Ballkanit) – Episodi 1 – Pjesa 2

Balkan Ninnisi (Ninulla e Ballkanit) – Tregon historinë e luftës së dy të rinjve të kombësive të ndryshme për të arritur të pamundurën për hir të das [...]
Balkan Ninnisi (Ninulla e Ballkanit) – Episodi 1 – Pjesa 1

Balkan Ninnisi (Ninulla e Ballkanit) – Episodi 1 – Pjesa 1

Balkan Ninnisi (Ninulla e Ballkanit) – Tregon historinë e luftës së dy të rinjve të kombësive të ndryshme për të arritur të pamundurën për hir të das [...]
Senden Daha Guzel (Më e bukur se ti) – Episodi 3 – Pjesa 3

Senden Daha Guzel (Më e bukur se ti) – Episodi 3 – Pjesa 3

Senden Daha Güzel (Më e bukur se ti) - Një mjeke e quajtur Efsun, nga Antep, e cila është testuar në jetën e saj profesionale dhe të dashurisë. Emir, [...]
Senden Daha Guzel (Më e bukur se ti) – Episodi 3 – Pjesa 2

Senden Daha Guzel (Më e bukur se ti) – Episodi 3 – Pjesa 2

Senden Daha Güzel (Më e bukur se ti) - Një mjeke e quajtur Efsun, nga Antep, e cila është testuar në jetën e saj profesionale dhe të dashurisë. Emir, [...]
1 2 3 4 390 20 / 3896 POSTS