Author: Seriale Shqip

1 2 3 4 5 390 30 / 3896 POSTS
Senden Daha Guzel (Më e bukur se ti) – Episodi 3 – Pjesa 1

Senden Daha Guzel (Më e bukur se ti) – Episodi 3 – Pjesa 1

Senden Daha Güzel (Më e bukur se ti) - Një mjeke e quajtur Efsun, nga Antep, e cila është testuar në jetën e saj profesionale dhe të dashurisë. Emir, [...]
Sevmek Zamani (Koha për dashuri) – Episodi 1 – Pjesa 3

Sevmek Zamani (Koha për dashuri) – Episodi 1 – Pjesa 3

Sevmek Zamani (Koha për dashuri) – Jeta e studentes së vendosur dhe të suksesshme të universitetit Firuze ndryshon papritur kur takon një njeri miste [...]
Sevmek Zamani (Koha për dashuri) – Episodi 1 – Pjesa 2

Sevmek Zamani (Koha për dashuri) – Episodi 1 – Pjesa 2

Sevmek Zamani (Koha për dashuri) – Jeta e studentes së vendosur dhe të suksesshme të universitetit Firuze ndryshon papritur kur takon një njeri miste [...]
Sevmek Zamani (Koha për dashuri) – Episodi 1 – Pjesa 1

Sevmek Zamani (Koha për dashuri) – Episodi 1 – Pjesa 1

Sevmek Zamani (Koha për dashuri) – Jeta e studentes së vendosur dhe të suksesshme të universitetit Firuze ndryshon papritur kur takon një njeri miste [...]
Gul Masali (Përralla e Trëndafilit) – Episodi 1 – Pjesa 3

Gul Masali (Përralla e Trëndafilit) – Episodi 1 – Pjesa 3

Gul Masali (Përralla e Trëndafilit) – Tregon historinë e Gonkës, e cila has sekretet misterioze të së kaluarës falë trashëgimisë që i la pas vdekjes [...]
Gul Masali (Përralla e Trëndafilit) – Episodi 1 – Pjesa 2

Gul Masali (Përralla e Trëndafilit) – Episodi 1 – Pjesa 2

Gul Masali (Përralla e Trëndafilit) – Tregon historinë e Gonkës, e cila has sekretet misterioze të së kaluarës falë trashëgimisë që i la pas vdekjes [...]
Gul Masali (Përralla e Trëndafilit) – Episodi 1 – Pjesa 1

Gul Masali (Përralla e Trëndafilit) – Episodi 1 – Pjesa 1

Gul Masali (Përralla e Trëndafilit) – Tregon historinë e Gonkës, e cila has sekretet misterioze të së kaluarës falë trashëgimisë që i la pas vdekjes [...]
Senden Daha Guzel (Më e bukur se ti) – Episodi 2 – Pjesa 3

Senden Daha Guzel (Më e bukur se ti) – Episodi 2 – Pjesa 3

Senden Daha Güzel (Më e bukur se ti) - Një mjeke e quajtur Efsun, nga Antep, e cila është testuar në jetën e saj profesionale dhe të dashurisë. Emir, [...]
Senden Daha Guzel (Më e bukur se ti) – Episodi 2 – Pjesa 2

Senden Daha Guzel (Më e bukur se ti) – Episodi 2 – Pjesa 2

Senden Daha Güzel (Më e bukur se ti) - Një mjeke e quajtur Efsun, nga Antep, e cila është testuar në jetën e saj profesionale dhe të dashurisë. Emir, [...]
Senden Daha Guzel (Më e bukur se ti) – Episodi 2 – Pjesa 1

Senden Daha Guzel (Më e bukur se ti) – Episodi 2 – Pjesa 1

Senden Daha Güzel (Më e bukur se ti) - Një mjeke e quajtur Efsun, nga Antep, e cila është testuar në jetën e saj profesionale dhe të dashurisë. Emir, [...]
1 2 3 4 5 390 30 / 3896 POSTS