Aziz – Episodi 26 – Pjesa 3

HomeAziz

Aziz – Episodi 26 – Pjesa 3

Pas vrasjes së një togeri francez, Aziz Paidar detyrohet të lërë pas vetes dashurinë e tij të madhe Dilruba dhe shtëpinë e babait të tij. Pasi ngjarja harrohet, Azizi kthehet sërish në qytet.


Se shpejti…

COMMENTS