HomeSlideAzize

Azize – Episodi 2-1

Azize eshte nje femer qe ka humbur prinderir dhe vellain. Ata i ka vrare nje familje mafioze shqiptare. Azize eshte e vendosur te hakmerret por bie ne dashuri me djalin e familjes shqiptare.
Do te fitoje hakmarrja apo dashuria?

COMMENTS