HomeSlideBija Ime

Bija Ime – Episodi 3/2

Tetëvjeçarja Öykü është një vajzë vogël e jashtëzakonshme, e cila ndryshe nga kolegët e saj është shumë e ndjeshme dhe e perceptuar nga bota rreth saj. Kur halla e saj, e cila ka qenë kujdestare e saj që nga lindja, e braktis atë, Öykü do të duhet të gjejë babanë e saj, Demir. Për fat të keq Demir, një i rritur i papërgjegjshëm dhe një mashtrues i cili u rrit në një jetimore, arrestohet ditën që Öykü vjen për ta gjetur atë.

Demiri lirohet nga gjykata me kusht që të kujdeset për vajzën e tij, por Demiri nuk dëshiron të jetojë me Öykun, të cilin sapo e ka takuar – Demiri dhe partneri i tij në krimin Ugur përpiqen të heqin qafe Öykun pasi ata përgatitet për një punë të madhe. Synimi i tyre, Candan ka një jetë në dukje të qetë, e cila vetëm fsheh të kaluarën e saj të dhimbshme. 
Fati do t’i sjellë këta njerëz së bashku, por askush nuk e di se Öykü ka një sekret që nuk mund ta tregojë askujt.

COMMENTS