HomeSlideBrenda

Brenda (Içerde) – 65

Kur vellai i Sarpit, Umuti zhduket dhe mendohet se ka vdekur, mamaja e tij kapet pas kujtimit te tij. Sarpi fajeson veten per humbjen e tij dhe eshte gjithe kohes i perndjekur nga kjo humbje. Pasi Sarpi diplomohet nga akademia policore, atij i caktohet detyra te infiltrohet ne nje sindikate mafjoze qe drejtohet nga Shefi i Mafjes: Xhelali. Ai beson se duket patur sukses ne misionin e tij do te gjej me ne fund paqe per mendjen dhe shpirtin. Kur perfshihet ne boten e Xhelalit, Sarpi marroset pas te preferuares se bosit, Melek. Ajo bashke me Mertin lypnin rrugeve dhe jane marr nga rruga nga Xhelali qe femije. 

Sarpi zbulon se vellai i tij i humbur eshte gjalle, por nuk e di kush eshte dhe vendos ta gjej ate. Papritur vellezerit ribashkohen, pa ditur per njeri tjetrin, por jo si dy vellezer por si dy kundershtare ne ane te kunderta te ligjit. Do te arrij dashuria e dy vellezerve te kapercej ndryshimet e thella mes tyre dhe te sheroj zemrat e tyre te plagosura?

COMMENTS