HomeSlideCesur ve Guzel

Cesur ve Guzel – 56

Syhani eshte nje vajze e pasur, e cila jeton ne ferme, ne qytetit Korludag, pronari i te cilit eshte vet babai i saj, Tahsin Korludag, me babain dhe vellian e saj. Ajo eshte e fejuar me Bylentin, me te cilin eshte rritur qe femije por nuk duket qe eshte e dashuruar pas tij. Historia fillon kur nje dite te bukur Syhani del per te kaleruar, me kalin e saj, Nazlle, por kali duket i terbuar dhe ajo rrezikon jeten. Xhesuri, nje djale i ri, qe po ecte me makine andej, i shpeton jeten. 

Historia fillon ketu, ku mes Xhesurit dhe Syhanit, fillon nje terheqje e menjehershme. Xhesuri ka ardhur ne Korludag, per tu hakmarre ndaj babait te Syhanit. Si do te vazhdoje historia? A do mundet Xhesuri te marr hakun e babait dhe te hakmerret ndaj Tahsinit.

COMMENTS