HomeSlideDashuri dhe Mekat

Dashuri dhe Mekat – 53

Nje beteje e ashper mes dy grave, ku kryefjale eshte pabesia. Seldes nuk ia merrte kurre mendja se e bija e shoferit te te shoqit, Nesrini, e cila hyri ne jeten e saj per te kerkuar strehe, do tia uzurponte ate plotesisht.

Selda ndihet e poshteruar, kur i shoqi e tradhton me vajzen te cilen e mirepriten ne shtepi si te ishte e bija. Selda dhe Kerimi jane martuar qe ne moshe te re se bashku dhe ajo ka sakrifikuar gjithcka per familjen dhe femijet. 
Kur Nesrini shtie ne dore gjithcka qe ajo e mbronte me aq ngulm dhe qe e kishte ndertuar me aq mund, Selda ndien keqardhje per jeten e saj te lene pas dore per vite me radhe. E megjithate, nuk ka nder mend te dorezohet!

COMMENTS