HomeSlideDashuri e Plagosur

Dashuri e Plagosur – Episodi 55

Ne vitet e fundit te Perandorise Osmane, kur ne Ballkan kishte nisur lufta, nje familje gjendet e ndare nga rrethanat, ben cmos per te qendruar e bashkuar. Xhevdeti, nje gjeneral i ushtrise turke, si pasoje e nje komploti, shpallet tradhtar dhe bashkohet me ushtrine greke, por me nje mision te fshehte.

Nderkohe, e shoqja, Azizja, rrit femijet e vegjel se bashku me te vjehrren dhe perballet e vetme me veshtiresite e periudhes se luftes dhe mungesen e bashkeshortit, te cilin e dashuron me shume se gjithcka. 
Nje epike ngjarjesh emocionuese e konfliktuale, nje histori mbi familjen, dashurine, patriotizmin, lakmine, sakrificen edhe perkushtimin.

COMMENTS