HomeSlideDashuri Logjike Hakmarrje

Dashuri, Logjike, Hakmarrje (Ask Mantik Intikam) – Episodi 16 – Pjesa 3

Ky serial fillon me protagonisten femër ndërsa përpiqet të fitojë përsëri zemrën e ish-burrit të saj tani të pasur. Kur Esra (Burcu Özberk) takoi Ozanin (Ilhan Sen), ajo punonte si kamariere për të siguruar jetesën. Për të ngritur standardet e saj të jetesës, ajo merr vendimin logjik tek Ozani, por ajo vendosi për një divorc me vështirësitë e mëdha që hasën në martesë. Pas divorcit, Ozan hap një kompani softuerësh dhe bëhet shumë i pasur. Kur Esra mëson këtë fakt, ajo në një farë mënyre manovron në rrugën e saj drejt një pozicioni në kompaninë e Ozanit për të fituar zemrën e tij.

    • Opsioni 1
    • Opsioni 2
      • Se shpejti…

COMMENTS