HomeSlideDashuri ne Papafingo

Dashuri ne Papafingo – 1-3

Dashuri në papafingo fillon me përfshirjen e dy të ftuarve të huaj në një familje të madhe dhe të ngrohtë. Ateş dhe Yasemin, të cilët iu bashkuan kësaj familje, duke jetuar me solidaritet dhe duke u mbajtur pranë njëri-tjetrit, me një “gënjeshtër” të vogël, së pari do të përplasen me dashuri nën këtë çati, pastaj do të testohen me gënjeshtrat e tyre, por me kalimin e kohës do të shohin miqësi, ndarje dhe dashuri. Attic është në të vërtetë histori e atyre që janë të ri në jetë, atyre që mbajnë botët në shpinë, të cilët thurrojnë folenë duke thurur. Por mbi të gjitha, është një histori dashurie … isshtë historia e personazheve, të cilët janë të kundërt me njëri-tjetrin, të cilët vijnë nga klasa dhe kultura të ndryshme shoqërore, për t’i rezistuar dashurisë së tyre në kurriz të familjeve të tyre. Ndërsa jeta e të rinjve ka mbetur vetëm me problemet që janë më të mëdha se lartësia e tyre, a do të jetë në gjendje kjo familje që dëshirojmë të kapërcejë gjithçka dhe të mbetet së bashku me lidhjet e tyre të forta?

COMMENTS