Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 10 – Pjesa 3

HomeKasaba Doktoru

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 10 – Pjesa 3

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtuar për të shpëtuar jetë, kur rrugët e tyre kryqëzohen në një spital të qytetit larg qytetit.


Se shpejti…

COMMENTS