Duy Beni (Më dëgjo) – Episodi 12 – Pjesa 1

HomeDuy Beni

Duy Beni (Më dëgjo) – Episodi 12 – Pjesa 1

Duy Beni (Më dëgjo) – Eksploron tema të ngacmimit, padrejtësisë sociale dhe romancave të shkollës së mesme të vendosura në një shkollë të mesme prestigjioze.

Ky është, Duy Beni (Më dëgjo).

COMMENTS