HomeSlideEpisodet e Fundit

Emanet – Episodi 1

Kevser u rrit në një lagje të përulur dhe të varfër dhe pasi ajo u bë nuse e djalit të familjes së pasur Kirimli, babai i saj ndërpret të gjitha lidhjet me të pasi ai nuk e miraton këtë martesë. Por kur Kevser humbet burrin e saj, ajo papritmas e gjen veten të bllokuar në rezidencën e dashur Kirimli me djalin e saj 5-vjeçar Yusuf dhe nuk ka ku të kthehet. Një ditë godet tragjedia dhe ajo vdes aksidentalisht. Jusufi i vogël tani është mbërthyer në një pallat të mbushur me njerëz të egër dhe atij i mungon dëshpërimisht dashuria dhe dashuria. Xhaxhai i tij Yaman është një biznesmen i fuqishëm, i ashpër dhe me zemër të ftohtë i cili e mbylli zemrën e tij për të gjitha ndjenjat shumë kohë më parë. Edhe pse Yusuf është shumë i mbrojtur në kujdesin e xhaxhait të tij, ai dëshiron simpati. Në shtratin e saj të vdekjes, Kevser i lutet motrës së saj Seher të vijë në rezidencë dhe të kujdeset për djalin e saj. Duke ndjerë një borxh për të mbrojtur trashëgiminë e motrës së saj, Seher lë gjithashtu lagjen e saj për t’u zhvendosur në rezidencën Kirimli. Të dy familjet vazhdojnë të përballen me konflikte të ndryshme, por një dashuri e thellë dhe e pamohueshme fillon të rritet në zemrat e Seher dhe Yaman.

COMMENTS