HomeSlideBay Yanlis

Episodi 10 – Fragmenti 1

Ozgür është pronar i restorantit shumë të vlefshëm dhe jeton një jetë të ngathët, por të lumtur, kalon jetën me fat dhe nuk beson në dashuri. Ezgi tani është lodhur nga marrëdhëniet e gabuara dhe është e vendosur të ketë një marrëdhënie të duhur dhe të martohet. Duke parë që Ezgi nuk është i suksesshëm në çështjet e marrëdhënieve, Ozgür fillon ta udhëzojë atë për marrëdhëniet dhe i jep taktikat e saj për të marrë njeriun që i pëlqen.

ZOTERIA I GABUAR – EPISODI 10 – FRAGMENTI 1

ZOTERIA I GABUAR – EPISODI 10 – FRAGMENTI 1 Episodin e 9-të mund ta shikoni në WWW. SERIALE-SHQIP .COM

Posted by Seriale me titra Shqip on Sunday, August 30, 2020

COMMENTS