HomeSlideAlev Alev

Flakë, Flakë (Alev, Alev) – Episodi 6 – Pjesa 3

Alev Alev – Flakët që ndryshuan gjithë jetën që prekin, lulet që mbijnë nga hiri i një zjarri. Historia e gjetjes së vetes, vazhdimit të rrugës, kërkimit të drejtësisë dhe dashurisë së vërtetë.

    • Opsioni 1
    • Opsioni 2
      • Se shpejti…

COMMENTS