Gelsin Hayat Bildigi Gibi (Le të vijë jeta ashtu siç e di) – Episodi 7 – Pjesa 1

HomeGelsin Hayat Bildigi Gibi

Gelsin Hayat Bildigi Gibi (Le të vijë jeta ashtu siç e di) – Episodi 7 – Pjesa 1

Sadi Payaslı, i cili lë pas të kaluarën e tij të pistë në serial, caktohet në shkollën e mesme Karabayır si mësues gjeografie.  Këtu Sadi Payaslı takon pesë të rinj të ardhur nga reformatoria dhe kujdeset për këta të rinj që e nisën jetën nga pas me një ndjenjë drejtësie.

COMMENTS