Gizli Sakli (Fshehurazi) – Episodi 3 – Pjesa 3

HomeGizli Sakli

Gizli Sakli (Fshehurazi) – Episodi 3 – Pjesa 3

Gizli Sakli (Fshehurazi) – Naz sapo është diplomuar në akademinë e policisë dhe jeton me nënën dhe xhaxhain e saj, të cilët janë personazhe mbrojtës. Me qëllim që të rrëzojë një bos mafioz, policia vendos të përdorë Nazin dhe policin e çmendur Pamir, së bashku për një mision sekret. Si një çift i sapomartuar, Pamir dhe Naz do të lëvizin nëpër shtëpinë e familjes mafioze dhe do të fitojnë besimin e Tarık Kosuoglu dhe do ta sjellin atë para drejtësisë…


Se shpejti…

COMMENTS