Gjykimi (Yargi) – Episodi 25 – Pjesa 2

HomeYargi

Gjykimi (Yargi) – Episodi 25 – Pjesa 2

Yargi tregon historinë mes një avokati dhe një prokuroreje që së bashku gjenden përballë një kufome, një mister i cili lidh dy personazhet së bashku. Kush është vrasësi? Çdokush mund të jetë!Xhejlin Erguvan një avokate në profesion, vajzë dhe motër e përkushtuar, e gjen veten përballë prokurorit Ilgaz Kaya, për shkak të një çështjeje të përbashkët. Ilgazi është djali i Metinit, shefit të komisariatit dhe vëllai i Çinarit një djalë i ri në moshë.Gjithçka nis me një kufomë të gjetur në koshin e plehrave.

Çinari, ka vjedhur kartën e kreditit të të atit dhe nuk po e gjen dot më. Karta e kreditit gjendet pranë kufomës në koshin e plehrave. Edhe pse Çinari e mohon ta ketë kryer vrasjen, i ati, Metini insiston që Ilgazi të marri një avokat për Çinarin sepse ai natën e vrasjes erdhi në shtëpi vonë, rreth orës 3 të mëngjesit.Ilgazi si avokate merr Xhejlinin, të cilën pak më parë e kishte arrestuar për shkak të një mosmarrëveshjeje mes tyre.


Se shpejti…

COMMENTS