Gul Masali (Përralla e Trëndafilit) – Episodi 6 – Pjesa 3

HomeGul Masali

Gul Masali (Përralla e Trëndafilit) – Episodi 6 – Pjesa 3

Gul Masali (Përralla e Trëndafilit) – Tregon historinë e Gonkës, e cila has sekretet misterioze të së kaluarës falë trashëgimisë që i la pas vdekjes së nënës së saj, dhe Toprak, djali i familjes Atabey, një nga familjet kryesore të Ispartas.

Ky është, Gul Masali (Përralla e Trëndafilit).


Se shpejti…

COMMENTS