HomeSlideHercai

Hercai – Episodi 41 – Pjesa 2

Reyyan është mbesa e Familjes Sadoglu, një nga familjet më të forta në Midyat. Edhe pse babai i saj Hazar dhe xhaxhai i saj Cihan janë figura të rëndësishme në familjen e madhe, udhëheqësi i vërtetë është gjyshi i saj, Nasuh. Nasuh ka keqtrajtuar Reyyan, ai ishte gjithnjë më i vëmendshëm për kushëririn e saj Yaren. Arsyeja e saj është se Reyyan nuk është mbesa e tij biologjike.

Duke mos qenë në dijeni të këtij fakti, Reyyan, shkon duke hipur dhe kur makina e Miran afrohet, kali frikësohet, kështu që Reyyan bie poshtë. Miran bie në dashuri me Reyyan dhe ai do të dëshironte të martohej me të. 
Ky lajm i mundëson Yaren të hakmerret ndaj Reyyan pasi ajo i heq të dashurit Yaren. Pasi të bëhet martesa, Miran dhe Reyyan shkojnë në rezidencën e tyre për të filluar jetën e tyre të re, megjithatë, Miran i jep fund lidhjes pasi kaloi natën e parë me Reyyan. 

COMMENTS