I burgosuri (Mahkum) – Episodi 11 – Pjesa 1

HomeMahkum

I burgosuri (Mahkum) – Episodi 11 – Pjesa 1

Mahkum – Firat Bulut, një prokuror publik idealist, i cili zgjohet një mëngjes dhe e gjen veten në burg në mënyrë misterioze. Ai nuk mban mend asgjë dhe është në gjyq për vrasjen e gruas dhe vajzës së tij… Rasti i fundit që ka hetuar para se të burgosej është rasti i Barish Jesarit, një nga vëllezërit binjakë që janë pasardhës të Jesarëve, një nga familjet më të shquara në vend.

Ky është Mahkum (I burgosuri).

COMMENTS