HomeSlideSadakatsiz

I pabesë (Sadakatsiz) – Episodi 1 – Pjesa 2

Asja eshte nje doktoreshe e sukseshme, kur çdo gje po i ecte mire se bashku me te shoqin e djalin ajo kupton diçka. E pa te shoqin duke e tradhtuar, pos kesaj me nje vajze te re. S’jan te imaxhinueshme momentet qe perjetoj Asja. Pasi kalojne disa kohe ne darken familjare Asja merr guximin dhe ben hakmarrjen ne vendin e duhur.

COMMENTS