HomeSlideKampioni

Kampioni – Episodi 11-2

Kafkas është një boksier i ri premtues, jeta e tij është kthyer përmbys me incidentin për të ardhur keq dhe ai largohet nga karriera e tij dhe i thotë lamtumirë boksit. Vite më vonë, ai do të kthehet në ring për djalin e tij Günes dhe të thotë një raund tjetër.

COMMENTS