HomeSlideKoha Kalon

Koha Kalon – Episodi 55

Eshte viti 1967 dhe kapiteni Ali Arkasu e kalon pjesen me te madhe te kohes i ndare nga familja. Teksa ai eshte larg, e shoqja, Xhemilja, kujdeset per kater femijet e tyre. Kur nje dite kthehet ne shtepi, Xhemilja gjen nje leter ku thuhet se i shoqi e tradhton me nje te huaj qe quhet Karolina, nje grua qe e josh, e manipulon dhe e bind ti ktheje shpinen gruas dhe femijeve.

Qe prej ketij momenti, asgje nuk do te jete me njelloj ne familjen Arkasu. Ketu e ka zanafillen nje histori emocionuese plot konflikte e dilema shpirterore, gjate se ciles Xhemilja ka vetem nje mision, te mbroje me cdo mjet femijet e saj.

COMMENTS