HomeSlideKrijuesi i Problemeve

Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 1 – Pjesa 1

Një histori për një psikologe të re, e cila dikur kishte një familje të bukur dhe një oficer të ri polici mashkull. Ata u takuan dhe vendosën të zgjidhnin çështjet së bashku.

    • Opsioni 1
    • Opsioni 2

COMMENTS