Loja e Fatit Tim (Kaderimin Oyunu) – Episodi 25 – Pjesa 1

HomeKaderimin Oyunu

Loja e Fatit Tim (Kaderimin Oyunu) – Episodi 25 – Pjesa 1

Asije, e cila lufton me dy fëmijët e saj në moshë të re, i përkushtohet lumturisë së fëmijëve të saj, është edhe nënë edhe baba për ta, jeta e saj është kthyer përmbys nga fatkeqësia që i ndodhi vajzës së saj Nergis. Pas kësaj, Asije, e cila tërhiqet zvarrë në një udhëtim të pakthyeshëm me fëmijët e saj për të mbrojtur vajzën e saj, rrugët i kryqëzohen me Mahirin, një i huaj që i ndihmon ata.

Mahiri, i cili i ndihmon me ndjenja humane, nuk është ende i vetëdijshëm se ky vendim do të ndryshojë fatin e tij, Asijes dhe fëmijëve të saj. Për Asijen, e cila u strehua në vilën Demirhan falë Mahirit, ky nuk është një shpëtim, por fillimi i një lufte krejt të re.

COMMENTS