HomeSlideMarasli

Marasli – Episodi 3 – Pjesa 1

Marasli – është një ushtar në pension i kthyer në pronar librarie. Për Maraslin, jeta ndryshoi në mënyrë drastike pasi u qëllua vajza e tij. 

Një ditë, Mahur e bukur hyn në librarinë e Maraslit dhe po atë ditë, ajo padashur përfshihet në një incident. 

Marasli i shpëton jetën Mahur dhe që nga ajo ditë e tutje, fatet e tyre do të lidhen me njëri-tjetrin…

    • Opsioni 1
    • Opsioni 2
      • Se shpejti…

COMMENTS