HomeSlideMenajerimi Ara

Menajerimi Ara – Episodi 9 – Pjesa 3

Dixhle eshte nje vajze e cila sapo ka mbaruar studimet per radio-televizion dhe ka ardhur nga Antalja ne Stamboll per te gjetur pune. Ben nje jete mesatare, me veshtiresi te medha. Ajo shkon ne nje prej agjencive me prestigjoze, “Ego”, per te kerkuar pune. Atje ajo perballet me babane e saj, Kiraçin i cili e braktisi qekur ajo ishte ne barkun e nenes, Lejles. 

Kiraç ka krijuar nje jete te re, ka nje grua, me te dhe nje vajze aktore. Keshtu ai mundohet qe te largoje Dixhlen. Feris, bashkeortake me Kiraçin, sapo ka humbur asistenten. Ajo merr Dixhlen ne pune, pa e ditur se eshte vajza e Kiraçit. Keshtu Dixhle arrin te futet ne agjencine qe gjithmone kishte enderruar. Aty do te njihet me yje te ndryshme dhe do njohe nga afer kete industri kaq te komplikuar. Ajo do te perballet me Barisin, nje aktor i pashem dhe bashke do te kalojne momente te veçanta.

COMMENTS