HomeSlideOgretmen

Mesuesi – 2-1

Mesuesi (Ogretmen) – Një mesues misterioz ndryshe nga të tjeret, do të përdorë një metodë shumë të ndryshme për të mësuar një mësim njerëzimi tek nxënësit e tij, studentët do të tronditen nga mesuesi i tyre dhe do të pësojnë një frikë të madhe, po për çfarë arsye?

Ky, është Mesuesi.

Newer Post
Older Post

COMMENTS