O Kiz (Ajo Vajzë) – Episodi 1 – Pjesa 3

HomeO Kiz

O Kiz (Ajo Vajzë) – Episodi 1 – Pjesa 3

O Kiz – Zejnep, si mijëra vajza të reja, është një fenomen i mediave sociale dhe ëndërron të heqë qafe jetën e saj të varfër. Por ndërsa përpiqet për këtë, babai i saj një burrë i madh 45-vjeçar ka emocionet dhe inteligjencën e një 5-vjeçari. Kadir është një fëmijë me makinën e tij të lënë në dorë, shakatë e tij fëminore dhe pajtimin e tyre. Ajo ra viktimë e një kordoni të mbështjellë rreth qafës në barkun e nënës së saj. Kadir ka lindur si “Provim”, jo vetëm për prindërit e tij, por edhe për fëmijët e tij. Kështu i thotë gjyshi i saj Zejnepit…

Ky është, O Kiz (Ajo Vajzë).

COMMENTS