HomeSlideOlene Kadar

Olene Kadar – 5

Dagan eshte nje doktor qe perpiqet te ushtroj profesionin e tij, ai papritmas e gjen veten ne burg. 
Ai i humbet shpresat, te ardhmen dhe ditet me te bukura te jetes se tij, per shkak te nje krimi qe nuk e ka kryer kurre. 

Dagan denohet me burgm te perjtshem.


COMMENTS