HomeSlidePlage Zemre

Plage Zemre (Kalp Yarasi) – Episodi 13 – Pjesa 3

Ferit Sancakzade është trashëgimtari i dashur i një prej familjeve të mirë-themeluara të Antakya. Nga ana tjetër, Ajshe është një vajzë e re e gjallë që jeton në Stamboll, e cila ka arritur të qëndrojë në këmbë. Ferit, i cili është gati të martohet me Hande, vajza e Familjes Varoglu, zgjedhja e familjes së tij, përballet me faktet para martesës dhe bota e tij kthehet përmbys. I tronditur nga tradhtia, rruga e Ferit kryqëzohet me Ajshen. Të dy e gjejnë veten në një lojë të vështirë martese pas takimit të tyre aksidental. Historia, e cila zhvillohet në Antakya, një tokë antike që është djepi i civilizimeve, shndërrohet në një histori të vërtetë dashurie duke testuar miqësinë me dashurinë, të kaluarën me të ardhmen dhe pasionin me durimin.

    • Opsioni 1
    • Opsioni 2
      • Se shpejti…

COMMENTS