HomeSlideSefirin Kizi

Sefirin Kizi – Episodi 34 – Pjesa 1

Sanxhari gjithnje ka patur nje barre mbi supe, Nare gjithmone ka pasur mall per dashurine. Kur ata takohen ne adoleshence, bien ne dashuri dhe e dine se jane bere per njeri tjetrin. Ata thjesht duhet te presin te mbushin moshen per tu martuar. Por naten e dasmes se tyre, nje zbulim befasues i Nares i ndryshon jetet e tyre pergjithnje dhe vendos dashurine e tyre ne pritje derii ne naten e nje martese tjeter shume vite me vone.

COMMENTS