HomeIkimizin SirriSekreti Ynë

Sekreti Ynë (Ikimizin Sirri) – Episodi 3 – Pjesa 3

Seriali “Sekreti Ynë” do tregojë historinë e një nënë të varfër dhe të vetmuar me një vajzë të bukur 7-vjeçare. Ajo do të tregojë për martesën që bëri me një biznesmen të pasur, nëna e të cilit është e sëmurë.

    • Opsioni 1
    • Opsioni 2
      • Se shpejti…

COMMENTS