Senden Daha Guzel (Më e bukur se ti) – Episodi 8 – Pjesa 1

HomeSenden Daha Guzel

Senden Daha Guzel (Më e bukur se ti) – Episodi 8 – Pjesa 1

Senden Daha Güzel (Më e bukur se ti) – Një mjeke e quajtur Efsun, nga Antep, e cila është testuar në jetën e saj profesionale dhe të dashurisë. Emir, një mjek nga Stambolli, takohet me Efsun në spitalin ku u emërua si kirurg plastik. Në qytetin ku ajo erdhi me paragjykimet e tij, ajo do t’i japë fund këtij tipari dhe do të përballet me realitetet e Anadollit, një romancë është gati të shpaloset…

Ky është, Senden Daha Guzel (Më e bukur se ti).

COMMENTS