HomeSlideSeni Çok Bekledim

Seni Çok Bekledim (Të prita shumë) – Episodi 1 – Pjesa 1

13 Mars 1992, është data kur familja Eren u nda nga një tërmet i madh. Kadir Eren hap sytë kur konsiderohet i vdekur në moshën 17 vjeçare dhe vendoset pranë trupave të tjerë. Ai u kthye në jetë, por humbi babanë e tij të cilin e donte më shumë se jetën e tij. 

Nëna e tij u martua me një burrë tjetër. Atë ditë, unaza e trashëgimisë së babait të tij që ai nuk e hoqi nga gishti do të rrokulliset dhe do të vijë në fund të këmbëve të Ayliz. 
Prej atëherë jeta i bashkon gjithmonë. Megjithëse këto takime e afrojnë Kadirin me Ayliz-in çdo herë, ato e trembin Ayliz-in. Sepse Ayliz është gati të martohet me dikë tjetër. 
A do të mund ta kalojnë këtë provë dashuria e Kadir dhe Ayliz ndërsa sekretet e ndyra të dy familjeve zbulohen një nga një?

    • Opsioni 1
    • Opsioni 2

COMMENTS