Seni Kalbime Sakladim (Të fsheha në zemrën time) – Episodi 2 – Pjesa 3

HomeSeni Kalbime Sakladim

Seni Kalbime Sakladim (Të fsheha në zemrën time) – Episodi 2 – Pjesa 3

Seni Kalbime Sakladim (Të fsheha në zemrën time) – Dy jetë të ndryshme, dy botë të ndryshme… A do të jenë në gjendje Zejnep dhe Civanmert t’i shpëtojnë dashurisë së fatit të tyre? Seria do të ndjekë dashurinë e Zejnepit të zgjuar, të shkathët dhe të bukur, e cila drejton biznesin e familjes, dhe Civanmert, një djalë naiv, por trim i lagjes, i cili është i famshëm si “shërbëtori yekparmak”. Historia imagjinare e dashurisë së Zejnep dhe Civanmert do të kthehet në një histori dashurie të parezistueshme me kalimin e kohës…

Ky është Seni Kalbime Sakladim (Të fsheha në zemrën time).


Se shpejti…

COMMENTS