Category: A eshte kjo dashuri

Ask Bu Mu – A eshte kjo dashuri

Ask Bu Mu – A eshte kjo dashuri

Umut ka qenë hajdut që kur ishte fëmijë. Ai vazhdimisht kërkon mundësinë e jetës së tij dhe familjes së tij. Ai as nuk mund ta gjejë. Gülüm është një [...]
1 / 1 POSTS