Category: Ariza

1 2 3 7 10 / 63 POSTS
Ariza – Episodi 30 – Pjesa 3 (Fundi i serialit)

Ariza – Episodi 30 – Pjesa 3 (Fundi i serialit)

Ali Rizai është një djalë i devotshem ndaj familjes dhe punes. Ben nje jete modeste me mamane dhe motren qe eshte ne prag martese. Halide eshte nje do [...]
Ariza – Episodi 30 – Pjesa 2

Ariza – Episodi 30 – Pjesa 2

Ali Rizai është një djalë i devotshem ndaj familjes dhe punes. Ben nje jete modeste me mamane dhe motren qe eshte ne prag martese. Halide eshte nje do [...]
Ariza – Episodi 30 – Pjesa 1

Ariza – Episodi 30 – Pjesa 1

Ali Rizai është një djalë i devotshem ndaj familjes dhe punes. Ben nje jete modeste me mamane dhe motren qe eshte ne prag martese. Halide eshte nje do [...]
Ariza – Episodi 29 – Pjesa 3

Ariza – Episodi 29 – Pjesa 3

Ali Rizai është një djalë i devotshem ndaj familjes dhe punes. Ben nje jete modeste me mamane dhe motren qe eshte ne prag martese. Halide eshte nje do [...]
Ariza – Episodi 29 – Pjesa 2

Ariza – Episodi 29 – Pjesa 2

Ali Rizai është një djalë i devotshem ndaj familjes dhe punes. Ben nje jete modeste me mamane dhe motren qe eshte ne prag martese. Halide eshte nje do [...]
Ariza – Episodi 29 – Pjesa 1

Ariza – Episodi 29 – Pjesa 1

Ali Rizai është një djalë i devotshem ndaj familjes dhe punes. Ben nje jete modeste me mamane dhe motren qe eshte ne prag martese. Halide eshte nje do [...]
Ariza – Episodi 28 – Pjesa 3

Ariza – Episodi 28 – Pjesa 3

Ali Rizai është një djalë i devotshem ndaj familjes dhe punes. Ben nje jete modeste me mamane dhe motren qe eshte ne prag martese. Halide eshte nje do [...]
Ariza – Episodi 28 – Pjesa 2

Ariza – Episodi 28 – Pjesa 2

Ali Rizai është një djalë i devotshem ndaj familjes dhe punes. Ben nje jete modeste me mamane dhe motren qe eshte ne prag martese. Halide eshte nje do [...]
Ariza – Episodi 28 – Pjesa 1

Ariza – Episodi 28 – Pjesa 1

Ali Rizai është një djalë i devotshem ndaj familjes dhe punes. Ben nje jete modeste me mamane dhe motren qe eshte ne prag martese. Halide eshte nje do [...]
Ariza – Episodi 27 – Pjesa 3

Ariza – Episodi 27 – Pjesa 3

Ali Rizai është një djalë i devotshem ndaj familjes dhe punes. Ben nje jete modeste me mamane dhe motren qe eshte ne prag martese. Halide eshte nje do [...]
1 2 3 7 10 / 63 POSTS