Category: Ask 101

Ask 101 – Episodi 8 (I Fundit)

Ask 101 – Episodi 8 (I Fundit)

Mësuesit i ofrojnë grupit një shans të fundit, në këmbim ata duhet të kërkojnë falje përpara shkollës, diçka poshtëruese. Kemal dhe Burcu mësojnë të v [...]
Ask 101 – Episodi 6

Ask 101 – Episodi 6

Edna, Isik, Borcu kalojnë një mbrëmje duke folur për jetën. Miqësia e tyre rezikohet nga e ardhmja. Ndërkohë dy vajzat planifikojnë diccka për mësuese [...]
Ask 101 – Episodi 7

Ask 101 – Episodi 7

Tuncay ndan lajme të pakëndshme me Burcun. Pas një incidenti në laboratorin e shkollës, Necdet dhe miqtë e tij përballen me mundësinë për përjashtim n [...]
Ask 101 – Episodi 5

Ask 101 – Episodi 5

Osmani josh Tuncayn në skemën e tij të biznesit ku pasojat janë të paparashikuara. Isik gjen një justifikim që Burcu dhe Kemali të punojnë bashkë. [...]
Ask 101 – Episodi 4

Ask 101 – Episodi 4

Işık i jep kurajo Edas për të ndjekur ëndrrat e saj. Pasi vendosin Tuncayn në provë, grupi del në përfundimin se ai nuk e meriton Burcun. [...]
Ask 101 – Episodi 3

Ask 101 – Episodi 3

Burcu dhe Kemal ndjejnë diçka. Eda e largon Keremin dhe Sinan-i ka frikë të afrohet me Işık-un. [...]
Ask 101 – Episodi 2

Ask 101 – Episodi 2

Me ndihmën e Işıkut, grupi i organizon një takim Burcus dhe Kemalit në një koncert roku. Pas kësaj, Kemali ofrohet ta shoqërojë Burcunë në shtëpi. [...]
Ask 101 – Episodi 1

Ask 101 – Episodi 1

Në vitet 1990 në Turqi, një grup adoleshentësh, bëhen së bashku për të bërë mësuesen e tyre të dashur të dashurohet me mësuesin e tyre të basketbollin [...]
8 / 8 POSTS