Category: Bas Balasi

Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 1 – Pjesa 3

Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 1 – Pjesa 3

Një histori për një psikologe të re, e cila dikur kishte një familje të bukur dhe një oficer të ri polici mashkull. Ata u takuan dhe vendosën të zgjid [...]
Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 1 – Pjesa 2

Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 1 – Pjesa 2

Një histori për një psikologe të re, e cila dikur kishte një familje të bukur dhe një oficer të ri polici mashkull. Ata u takuan dhe vendosën të zgjid [...]
Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 1 – Pjesa 1

Krijuesi i Problemeve (Bas Belasi) – Episodi 1 – Pjesa 1

Një histori për një psikologe të re, e cila dikur kishte një familje të bukur dhe një oficer të ri polici mashkull. Ata u takuan dhe vendosën të zgjid [...]
3 / 3 POSTS