Category: Cocuklar Sana Emanet

Cocuklar Sana Emanet

Cocuklar Sana Emanet

Qerimi punon si arkitekt dhe është martuar me Jezim. Zhgënjimi më i madh i tyre është pamundësia për t'u bërë me fëmijë. Teksa shkojnë në shtëpinë e t [...]
1 / 1 POSTS