Category: Doktori i Qytetit

1 2 3 5 10 / 45 POSTS
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 16 – Pjesa 3 (Sezoni 2)

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 16 – Pjesa 3 (Sezoni 2)

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 16 – Pjesa 2 (Sezoni 2)

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 16 – Pjesa 2 (Sezoni 2)

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 16 – Pjesa 1 (Sezoni 2)

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 16 – Pjesa 1 (Sezoni 2)

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 15 – Pjesa 3 (Sezoni 2)

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 15 – Pjesa 3 (Sezoni 2)

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 15 – Pjesa 2 (Sezoni 2)

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 15 – Pjesa 2 (Sezoni 2)

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 15 – Pjesa 1 (Sezoni 2)

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 15 – Pjesa 1 (Sezoni 2)

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 14 – Pjesa 3 (Sezoni 2)

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 14 – Pjesa 3 (Sezoni 2)

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 14 – Pjesa 2 (Sezoni 2)

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 14 – Pjesa 2 (Sezoni 2)

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 14 – Pjesa 1 (Sezoni 2)

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 14 – Pjesa 1 (Sezoni 2)

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 13 – Pjesa 3 (Fundi i sezonit 1)

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru) – Episodi 13 – Pjesa 3 (Fundi i sezonit 1)

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtua [...]
1 2 3 5 10 / 45 POSTS